Ett brett sortiment av produkter

Frigadon tillverkar ett brett spektrum av produkter, allt från specialanpassade OEM-aggregat till vätskekylaggregat och standardiserade enhetsaggregat.

På OEM-sidan finns en stor variation av tillämpningar som inom kylteknik, där vi bygger ett aggregat som passar i kundens produkt eller där Frigadon monterar kundens produkt till en viss färdigställandegrad. På vätskekylsidan finns ett fokus på naturliga köldmedier och kolväten, merparten av maskinerna har därför låga GWP-värden och hög effektivitet jämfört med traditionella köldmedier.

Frigadon har arbetat med kolväte i över 15 år och står väl rustade inför de framtida förändringar på köldmedie-sidan som kommer åläggas branschen. Vad gäller de standardiserade enhetsaggregaten, så finns en bred mängd utföranden för kyl- och frysapplikationer. Det finns även stora möjligheter till anpassning av reglering, elsystem och utförande beroende på kundens applikation. Aggregaten lämpar sig väl för den som inte vill platsbygga ett kylsystem, utan önskar ett fabriksbyggt färdigtestat aggregat där endast en elektriker behöver ansluta elsladden.

CO2 Chiller Monoblock OEM

Vår service- och supportavdelning tillhandahåller teknisk rådgivning och driftoptimering

Support

Vår service- och supportavdelning tillhandahåller teknisk rådgivning och driftoptimering. Ni når oss via telefon eller mail.

Läs mer

Frigadon tillverkar kylteknisk utrustning för fastighet, industri och butik

Produkter

Frigadon tillverkar kylteknisk utrustning för fastighet, industri och butik inom ett brett spann företrädesvis med Kolväten och CO2.

Läs mer

Naturliga köldmedier och arbetar i huvudsak med kolväte och CO2 som primära köldmedier

Miljö

På Frigadon älskar vi naturliga köldmedier och arbetar i huvudsak med kolväte och CO2 som primära köldmedier.

Läs mer

Ska vi kontakta dig?

Kontakta oss idag! Vi skräddarsyr erbjudanden baserat på dina behov och önskemål. Vi ser fram emot att höra av dig!

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy.